Pojdi na glavno vsebino
TOUCH BY TEM Univerzalni zatemnilnik
 Language:

Zatemnjevanje varčnih sijalk je drago - ali pa ni mogoče.

V času klasičnih žarnic je bilo zatemnjevanje enostavno, prijetno in varčno. S prihodom LED in varčnih sijalk pa je nadzor svetlobe postal tehnično zahteven in drag. Ponekod celo nemogoč.

Za varčne sijalke potrebujemo posebne zatemnilnike. In ne le to, različne LED in varčne sijalke zahtevajo različne tipe zatemnilnikov. Če zamenjamo tip sijalke, moramo včasih zamenjati tudi tip zatemnilnika. Tiste sijalke, ki se jih da zatemniti, pa so še veliko dražje od navadnih varčnih sijalk.

Večine cenejših varčnih sijalk, ki so najbolj razširjene, se sploh ne da zatemniti. Z nobenim zatemnilnikom. Če jih povežemo z zatemnilnikom, lahko celo močno povečamo porabo, v najslabšem primeru pa zaradi pregretja povzročimo požar.

Nerešljiv problem? Nič več.

Dotaknite se ga. Postanite gospodar svetlobe.

Preverite v živo, kaj zmore TOUCH. Našli ga boste pri boljših ponudnikih elektro opreme.

Zanima me več

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Brez skrbi – so domači.
Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš ali se o njih pozanimaš v politiki piškotkov. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.