Pojdi na glavno vsebino
TOUCH BY TEM Univerzalni zatemnilnik
 Language:

TOUCH ustvarja prijetno vzdušje tam, kjer doslej ni bilo mogoče.


Pridušena svetloba ustvarja ozračje miru, pa tudi čutnosti in romantike. Je zaščitni znak romantičnih lokalov in mirnih poznovečernih ur doma ali v delovnem prostoru. S prihodom LED in varčnih sijalk, ki se jih v dobri meri ni dalo zatemnjevati, je velik del tega miru in romantičnosti izpuhtel. TOUCH ponovno omogoča, da zatemnimo svetlobo kjerkoli, ne glede na tip sijalke ali žarnice. Prijeten mir ali romantičnost prinaša tja, kjer je poprej ni bilo.

Predstavitvena brošura

 

V temi TOUCH postane nežno tanka ambientalna lučka.

Ta označuje mesto stikala in blago razsvetljuje prostor. Izberemo lahko eno od kar osmih različnih barv nežne svetlobe, katerih barvo in svetlost lahko kadarkoli poljubno prilagajamo svojemu razpoloženju. V nekaj sekundah, sami in brez orodja.

stikalo 


stikaloPovečajZmanjšaj 

Stikalo


Vklop je mehak in podaljšan.

To ne podaljšuje le življenjske dobe sijalke, ampak tudi veliko prijazneje, počasneje zamenja temo s svetlobo.

Vklop je neslišen, kar naredi prihod svetlobe še bolj skrivnosten.


TOUCH se prilagodi vsakemu prostoru.

Nadomesti lahko katerokoli stikalo v vseh prostorih, brez dodatnih posegov. Ko se odločimo zamenjati opremo ali morda le barvo stene, lahko TOUCH prilagodimo z enostavno menjavo okvirja. To naredimo v nekaj sekundah, sami in brez orodja.

Stikalo

Okvirji PURE     Okvirji LINE    Okvirji SOFT Okvir PURE bambus Okvir PURE oreh   Okvir LINE bela-sijaj Okvir LINE bež-sijaj   Okvir SOFT bela-sijaj Okvir SOFT bež-sijaj Okvir PURE javor Okvir PURE wenge   Okvir LINE srebrna-mat Okvir LINE črna-mat   Okvir SOFT srebrna-mat Okvir SOFT črna-mat Okvir PURE kovano jeklo Okvir PURE zarjavelo železo   Okvir LINE zlata-mat Okvir LINE črna-sijaj   Okvir SOFT zlata-mat Okvir SOFT črna-sijaj Okvir PURE sintrano srebro Okvir PURE sintran nikelj   Okvir LINE modra-mat Okvir LINE zelena-mat   Okvir SOFT smreka Okvir SOFT oreh Okvir PURE ledeno bela Okvir PURE ledeno zelena   Okvir LINE kamen emerald Okvir LINE kamen beli   Okvir SOFT wenge
Okvir PURE ledeno siva Okvir PURE ledeno modra


TOUCH je čudovit del najlepših bivalnih in delovnih prostorov.

Je sodobna, prefinjeno gladka površina z drobno svetlobno črto na dnu. Krasi ga izjemna izbira okvirjev, tako glede oblik, barv, vzorcev in materialov.

Na voljo je stroga in ostro izklesana linija okvirjev Line, božajoče zaobljena linija Soft, in edinstvena in osupljiva linija Pure iz naravnih materialov, lesa, stekla in kovine.

Ne glede na to, ali je prostor klasično in tradicionalno opremljen, ali pa biser sodobne arhitekture, TOUCH se odlično prilagodi kateri koli opremi ali videzu prostora.

Stikalo

TOUCH omogoča znatne prihranke, kjer je bilo prej nemogoče.

Včasih je bilo enostavno - žarnice so bile poceni in zatemnili smo jih lahko z vsakim zatemnilnikom. Ob prihodu LED in varčnih sijalk pa je zatemnjevanje postalo drago, tehnično zahtevno in ponekod nemogoče.

TOUCH prinaša revolucijo v nadzor svetlobe. Zatemni lahko tudi nekatere najcenejše nezatemnilne sijalke, zato ni treba kupovati dražjih zatemnilnih LED in varčnih sijalk.

Kadar zamenjamo tip sijalke, ni več treba zamenjati še tipa zatemnilnika, kar je bilo doslej nujno. TOUCH z mehkim vklopom podaljšuje življenjsko dobo sijalke, zato prihranimo tudi pri stroških sijalk. Ne nazadnje, zatemnjevanje še dodatno in bistveno zmanjša porabo energije LED in varčnih sijalk.

TOUCH je elegantno enostaven način, da naredimo nekaj dobrega za okolje in za svoj žep.


PAKIRANJE

STIKALO / ZATEMNILNIK UNIVERZALNI RLC 0-300W 2M

- EM25PW
- EM25IW
- EM25ES
- EM25SB

Stikalo

SET

STIKALO / ZATEMNILNIK UNIVERZALNI RLC 0-300W 2M PP OL20
set vsebuje zatemnilnik EM25, nosilec 2M in okvir LINE 2M PW

- EM25PPOL20Stikalo


TOUCH ohranjA zdravje.

Zatemnjevanje svetlobe v nočnih urah ni le stvar udobja, ampak tudi zdravja.

Noč je čas, ko telo počiva in nabira moči za nov dan. Včasih smo ljudje živeli v ritmu sonca. Danes si z močnimi svetili krojimo dan, ko bi telo že moralo počivati. To nima dobrega učinka na imunski sistem, kar so leta 2011 dokazali na Splošnem kliničnem raziskovalnem centru iz Bostona, v ZDA.

Pokazalo se je, da močna svetloba ponoči povzroča zakasnitev izločanja hormona melatonin. Ta se prav zaradi vpliva svetlobe začne sproščati po sončnem zahodu. Melatonin deluje kot antioksidant. Nevtralizira rakotvorne proste radikale v telesu, krepi in obnavlja imunski sistem.

Domneva se, da je povišana stopnja obolelosti za rakom med nočnimi delavci lahko tudi posledica zmanjšanega izločanja melatonina.

Vpliva pa tudi na kakovost spanca, regulacijo telesne temperature, krvni tlak in nivo krvnega sladkorja.

Če želimo bivati ali delati tudi v poznih urah, je zdravo, da zatemnimo svetlobo v prostoru. TOUCH omogoča, da to naredimo povsod, tudi tam, kjer zaradi LED ali varčnih sijalk to ni bilo mogoče.

Zdrav spanec

Dotaknite se ga. Postanite gospodar svetlobe.

Preverite v živo, kaj zmore TOUCH. Našli ga boste pri boljših ponudnikih elektro opreme.

Zanima me več

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Brez skrbi – so domači.
Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš ali se o njih pozanimaš v politiki piškotkov. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.